We make your company smart

Hieronder de verkorte voorwaarden van CimPro : 

Prijzen

Alle genoemde prijzen zijn netto en exclusief B.T.W. Bij bestellingen onder de € 100,-- worden € 50,-- verwerking- en administratiekosten  in rekening gebracht.

Levertijd

De levertijd is in overleg.

Transport 

Voor levering in Nederland en Belgie worden  voor : 

  • RedLion: € 35,--
  • SixNet en Ntron: € 70,--
  • Overige: € 10,--

 transport-, verpakkings- en verzekeringskosten in rekening gebracht. Zendingen buiten Nederland/ Belgie zijn op aanvraag.

 Retourzendingen:  

Retourzendingen kunnen bij verkeerde bestellingen worden gecrediteerd met aftrek van € 250,-- verwerking- en administratiekosten mits deze binnen een week na levering worden geretourneerd. De retourzendingen dienen vrij huis aan Cimpro te worden geleverd in de originele verpakking zonder defecten en/of beschadigingen.

Garantie

De standaard garantietermijn bedraagt één jaar voor hardware. De defecte producten dienen vrij huis aan Cimpro te worden geleverd in een deugdelijke verpakking. Defecten veroorzaakt door ondeugdelijk gebruik en/of transportschade vallen buiten de garantie. Voor reparatie en/of vervanging van producten die buiten de garantie vallen worden de volledige kosten in rekening gebracht.

 Softwaregarantie:  

De standaard softwaregarantie bedraagt drie maanden. Softwaregarantie houdt in dat de sofware dient te werken conform de documentatie. Indien de software niet werkt conform de documentatie dient het probleem reproduceerbaar te worden aangeleverd. Een oplossing zal worden aangeboden in de vorm van een patch, een work-around of een nieuwe versie. De softwaregarantie kan worden verlengt met het aanschaffen van Software Upgrade Service.

 

Versiebeleid:   

Standaard wordt support verleent op de huidige softwareversie en de voorlaatste softwareversie.

Facturatie                                                                            

  • Producten:100% bij levering
  • Diensten: 100% van de wekelijks geleverde diensten.
  • Trainingen:100% voor aanvang training.
  • Projecten:50% bij bestelling en 50% bij oplevering

Betalingstermijn:  

Binnen 30 dagen na factuurdatum.  

Indexering:  

Onze  tarieven voor diensten en trainingen worden jaarlijks in januari geïndexeerd conform de CBS index Loonkosten  in de metaal- en elektrotechnische industrie (LKM).

                                            

Op alle aanbiedingenzijn de algemene verkoopvoorwaarden van CimPro van toepassing. De algemene voorwaarden kunt u hieronder downloaden :

 Algemene voorwaarden CimPro Nederland

Algemene voorwaarden CimPro Belgie

 

Google+