TBOX NanoDe nieuwe TBOX Nano maakt het verzamelen van data op moeilijk bereikbare locaties mogelijk. De ingebouwde low-power batterij kan ruim tien jaar lang op afgelegen plekken data versturen en besturingstaken uitvoeren. De extreem zuinige batterij faciliteert onder meer de integratie van peilmetingen en het automatiseren van afgelegen stuwen in bestaande telemetrie projecten.

In het verleden was er voor het verzamelen van data op afgelegen locaties speciale apparatuur nodig. Dankzij de jarenlange ervaring met Servelec Semaphore in de telemetriemarkt, is de TBOX low-power op de markt gekomen. Inbouw in een elektrische kast is niet nodig. De TBOX Nano heeft een beschermingsfactor IP68. Dat houdt in dat het apparaat meerdere dagen onder water kan worden gedompeld. Bovendien is het systeem bestand tegen extreme temperaturen van - 40˚ Celsius tot +70˚ Celsius.

 

 

Integratie in SCADA

In de TBOX Nano kunnen gegevens, waaronder de tijd en datum, voor zeer lange tijd worden opgeslagen. Deze gegevens worden ook verstuurd aan SCADA hoofdposten, waarin ook gegevens van bestaande TBOX systemen worden ontsloten. De hoofdpost verwerkt de gegevens van de TBOX Nano op dezelfde manier als de gegevens van de TBOX MS en TBOX Lite. Daarnaast ondersteunt het systeem ook de standaard telemetrie protocollen, zoals IEC-104 of DNP3. 

Besturing

peilmetingenNaast het opslaan en het verzenden en ontvangen van gegevens kan de TBOX Nano ook alarmen versturen en lokale PLC besturingstaken uitvoeren. Net als alle andere TBOX systemen, wordt de TBOX Nano geconfigureerd door het gebruiksvriendelijke Twinsoft pakket. Elke TBOX Nano heeft vijf digitale en drie analoge ingangen. Voor de communicatie met systemen van derden is een RS485 interface aanwezig. Deze interface maakt het uitlezen van peilmeters of het aansturen van een beweegbare stuw met het programma Modbus mogelijk.Hulpmiddelen


TBOX Nano

De TBOX Nano wordt geleverd met aansluitkabels voorzien van speciale waterdichte connectoren. Er worden ook diverse hulpmiddelen voor montage en eventuele installatie op een paal in het pakket aangeboden. CimPro levert en ondersteunt de nieuwe TBOX Nano.

 


Lees meer over de TBOX Nano

 


 

 

Ja, bezorg me meer informatie over de TBOX Nano

Wij helpen u graag met vrijblijvend advies op maat voor uw onderneming.

Neem contact op