Infinity ConsultancyCimPro heeft een nieuwe partner, Infinity Monitoring & Consultancy, om de markt te bedienen van data analyse in de cloud voor HVAC installaties en energieregistratie. CimPro is distributeur Benelux van het SkySpark platform. Infinity was op zoek naar een softwareplatform dat automatisch ruwe data inleest uit automatiseringssystemen, meters, sensoren en andere slimme apparaten. Na een uitgebreide marktstudie kwam Infinity terecht bij het software platform SkySpark van het Amerikaans bedrijf Skyfoundry.  


De software analyseert en rapporteert continu de verbruiken, fouten, trends, legt verbanden en attendeert de gebruiker op operationele verbeteringen en kostenreductie. Het is een compleet open platform dat in automatische en eenvoudige rapportages de verbeterpunten laat zien, inclusief frequentie, duur,  omvang en kosten van het verbruik. Het programma is vrij programmeerbaar en universeel inzetbaar. Klanten hoeven niet te veel investeren in hardware of software. Het pakket draait in de cloud. Prestigieuze bedrijven zoals IBM zetten het pakket reeds geruime tijd actief in om installaties duurzaam te laten functioneren en tijdig een rapportage te ontvangen met verbeterpunten.

 

Skyspark

Jurriën Tourney , verantwoordelijke voor Infinity Monitoring & Consultancy licht de keuze toe:  “SkySpark is momenteel hét pakket met alle gewenste mogelijkheden en volledig product-onafhankelijk op het gebied van data analyse. Bovendien heeft CimPro een interessant aanvullend productaanbod zoals sensoren , energiemeters en loggers welke complementair zijn aan ons nieuwe platform”. Miguel Mauser, sales manager CimPro Nederland vult aan:  “ Infinity Monitoring & Consultancy is een ervaren partij dat bij de eindgebruiker de programmering op maat kan realiseren. Zij hebben zowel ruime proceskennis als ICT expertise. “

 

Infinity Monitoring & Consultancy biedt de diensten van SkySpark aan via een gehoste oplossing. Klanten worden compleet ontzorgd. Voor grote gebouwen wordt de data uit de bestaande aanwezige meet en regelsystemen onttrokken. Voor kleine gebouwen plaatst men bijkomende sensoren en loggers. De gegevens worden automatisch ingelezen in het nieuwe platform en direct geanalyseerd. Energiebeheerders /facility managers worden automatisch geattendeerd op afwijkende profielen.

Meer informatie over Skyspark in de CImPro webshop