CimPro_nieuwe_website

Download bovenstaande foto

Download onderstaand persbericht ( Word formaat )

Het detecteren van lekkages, het besparen van energie of het verhelpen van een alarm. Op de nieuwe website van automatiseringsbedrijf CimPro vinden bedrijven en organisaties slimme en efficiënte beheeroplossingen op het gebied van water, energie, productie en alarmsystemen.

Op www.cimpro.com kunnen bezoekers terecht voor inspiratie en praktische tips op het gebied van slimme infra, gebouwen en fabrieken. Via de webshop zijn klanten slechts een muisklik verwijderd van daadwerkelijke besparingen of procesverbeteringen.

Webshop
Een product is digitaal snel besteld en kan ook snel worden ingevoerd. Alle producten in de webshop zijn makkelijk terug te vinden en uitvoerig gedocumenteerd. Geregistreerde gebruikers kunnen niet alleen producten bestellen, maar ook alle manuals en software pakketten downloaden.

Nieuwe website
Met de nieuwe website www.cimpro.com kan CimPro klanten nog beter en gerichter ondersteunen. Bovendien kunnen zij vanaf nu ook profiteren van de kennis en ervaring van vergelijkbare bedrijven en organisaties. Dat leidt wellicht tot oplossingen waaraan bezoekers anders nooit gedacht zouden hebben.

TV-kanaal
Via het nieuwe webportaal is ook het TV-kanaal van CimPro op Youtube te bereiken. Relaties kunnen hier praktische productvideo’s en klantreferenties bekijken. Binnenkort zullen hier ook trainingvideo’s verschijnen, zodat klanten zich eventueel via e-learning kunnen bijscholen.


CimPro BV
CimPro BV is leverancier van open besturingssystemen. Het gaat hierbij om systemen die bestaan uit goed integreerbare standaardproducten, gebaseerd op industriële standaarden. Een toenemend aantal leveranciers van industriële besturingssystemen conformeert zich aan deze standaarden. Hierdoor zijn steeds meer producten van verschillende fabrikanten onderling uitwisselbaar. CimPro BV levert hard- en software, consultancy, opleidingen, technische ondersteuning en after sales. Tot de klantenkring behoren gerenommeerde bedrijven waaronder AKZONobel, Apollo Vredestein en Mars Nederland.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
De heer Marcel Laes, general manager CimPro BV
De Waal 4
5684 PH Best
Telefoon: (088)246 77 00 Fax: (088)246 77 99
E-mail: mlaes@cimpro.com
Internet: www.cimpro.com