Miguel Mauser aan de slag voor CimPro

Miguel MauserSinds begin februari werkt Miguel Mauser (46) als sales manager voor Cimpro, leverancier van open besturingssystemen in de waterwereld. Mauser heeft ruim twintig jaar ervaring in industriële automatisering en is geen onbekend gezicht in de watersector.

Miguel Mauser is enthousiast over zijn nieuwe functie. “Het op afstand besturen en monitoren van processen heeft de toekomst. Cimpro werkt met ‘open technologieën ’ en dat betekent dat de hardware kan communiceren met een grote waaier aan bestaande beheerssystemen. Bedrijven zijn dus niet verplicht om alles bij dezelfde leverancier af te nemen. Ik geloof heel sterk in die open strategie. Een klant kan dus altijd stukjes software vervangen en kiezen voor state-of-the-art toepassingen.”


De nieuwe sales manager van Cimpro begon zijn loopbaan bij ETM. Na de overname door Siemens werd hij bij Siemens commercieel verantwoordelijk voor het Center of Competence PVSS (nu WinCC OA) voor Nederland en Groot-Brittannië in de water- en verkeersmarkt. Daarna werkte hij voor NSpyre waar hij account director energie en utilities was. Miguel woont in Best bij Eindhoven en is vader van drie kinderen.

Contactgegevens Miguel Mauser :

Tel nummer kantoor : 076 – 531 77 88
Mobiel nummer : 0610 – 405 349
Email : mmauser@cimpro.com

Terug naar overzicht