Logisticon
Logisticon is een allround producent/leverancier van waterbehandelingsinstallaties op het gebied van proceswater, afvalwater en milieutechniek (grondwatersanering en –ontijzering). Naast het ontwerpen en realiseren van de installaties besteed Logisticon veel aandacht aan het bedieningsgemak en de betrouwbaarheid/leveringszekerheid van deze installaties. Dit is benodigd aangezien Logisticon, als grootste verhuurder binnen Nederland van waterbehandelingsapparatuur,vele installaties her en der in het land hebben staan. Zo ook in België en Frankrijk. De complexere, in container geïntegreerde, waterbehandelings-installaties worden normaliter door Logisticon op afstand bediend en bewaakt. Logisticon maakt hiervoor gebruik van het TBOX systeem in combinatie met o.a. GSM communicatie.


Service

LogisticonDe Servicedienst van Logisticon is mede ingericht om naast periodiek preventief onderhoud ter plaatse tevens een 24-uurs bewaking te verzorgen. De Servicemedewerkers van Logisticon zijn daarvoor voorzien van een laptop en GSM om in geval van storingen direct op een T-Box systeem in te kunnen bellen en de installatie veilig te stellen cq. op te starten. De meeste van de klanten maken graag gebruik van deze dienst. De dataregistratie met T-Box wordt door Logisticon voor alle projecten automatisch verwerkt zodat de klant wekelijks of maandelijks over de benodigde managementrapportages kan beschikken.

 

 

Technische Specificaties

Logisticon

Op verschillende locaties werden er systemen  voorzien als volgt :

  • TBOX met GSM / Analoog / ISDN communicatie
  • Online communicatie met Danfoss frequentieregelaar
  • Verschillende PID regelkringen
  • Instellingen procesvoering via telemetrie kunnen wijzigen
  • Versturen van SMS berichten naar Messenger
  • Dataloggen
  • Realtime monitoring via ingebouwde WebServer
  • Versturen van historische gegevens naar Table Grabber


Webapplicatie

LogisticonVoor het real-time beheer op afstand werden er in de TBOX verschillende webapplicaties voorzien. Op deze wijze kan op alle TBOX systemen worden ingebeld zonder dat hier een speciale software voor nodig is, de applicatie draait op de TBOX. Aan de zijde van de inbel PC heeft men alleen een browser nodig. Ook kunnen op afstand de laatste trendgrafieken en alarmpagina’s worden bekeken en geanalyseerd. Tenslotte kunnen alle procesinstellingen op afstand worden gewijzigd inclusief instellingen/volgordes in afloopprogramma’s waarvoor door Logisticon matrices zijn ontwikkeld, in samenwerking met hun zusterbedrijf Elmon uit Groot- Ammers

 Download

Klik hier voor Brochure TBOX

Terug naar overzicht