Naast het einde van de levenscyclus van TBOX-16bit, kondigde Servelec Technologies ook een nieuwe CPU aan voor de TBOX MS. Deze nieuwe CPU-kaart, de MS-CPU32-S2, is gebaseerd op de ARM 9.

Dit type processor wordt op grote schaal toegepast in de technische automatisering en is dezelfde processor, welke reeds gebruik werd in de TBOX Lite 32 bit.

De kloksnelheid van deze nieuwe CPU is 400 Mhz tegen 266 voor de huidige CPU MS-CPU32. Daarnaast zijn er op de nieuwe CPU drie USB poorten aanwezig. Twee van deze poorten kunnen worden gebruikt om gegevens vanuit de TBOX te exporteren naar een standaardformaat zoals CSV, welke dan weer kan worden ingelezen in EXCEL. Via de derde poort kunnen engineers nieuwe programma’s inlezen via een USB stick.

De temperatuurspecificaties van de nieuwe CPU liggen tussen -40C en +80C, wat hoger is dan de meeste PLC’s. Alle bestaande 16 bit en 32 bit applicaties kunnen naadloos worden omgezet naar het nieuwe 32 bit platform, door de TBOX configuratie software Twinsoft.

Na de introductie van de nieuwe CPU, zal de huidige MS-CPU32 nog een beperkte tijd leverbaar zijn. De prijs van de nieuwe MS-CPU is identiek als de huidige MS-CPU. Verwacht wordt dat de nieuwe CPU einde April 2017 op de markt verschijnt. 

Specificaties nieuwe MS-CPU32-S2

 

Vindt u het prettig dat wij contact met u opnemen wanneer de MS-CPU32-S2 leverbaar is?

Vul dan hieronder uw contactgegevens in.

 

Uw contactgegevens:

* Verplichte velden