Met de Graphite panels biedt Red Lion Controls een robuuste serie HMI's die voldoen aan de ABS standaard. Dit betekent dat de componenten geschikt zijn voor gebruik op onder meer schepen, olieplatforms en binnen andere maritieme toepassingen. De ABS goedkeuring betekent onder meer dat de apparaten veilig zijn te gebruiken op zee met respect voor het leven en de maritieme omgeving.

De modulaire Graphite HMI panelen zijn toe te passen voor het bewaken en besturen van apparaten en leveren zo een bijdrage aan het verbeteren duurzame procesvoering. Door de solide aluminium constructie, een groot temperatuurbereik en flexibele plug-in modulen, zijn ze bovendien geschikt voor verschillende klanten, in verschillende branches. Daarbij ondersteunen zij meer dan driehonderd industriële protocollen.

Overige goedkeuringen
Via de ABS-goedkeuring zijn de HMI's door de certificeringsinstantie Underwriters Laboratories (UL) opgenomen als Klasse 1, divisie 2 gevarenzone en voldoen tevens aan de ATEX richtlijn en IECEx zone 2/22 voor explosiegevaarlijke ruimten.

 

Lees meer over de Graphite HMI panels en download de brochure.


Bekijk het aanbod in de CimPro Webshop