Het wereldbekende vakblad Automation Worldmagazine doet jaarlijks onderzoek onder automatiseringsprofessionals wie de “First Team Supplier” is op het gebied van industriële automatisering en netwerken. Voor de vierde achtereenvolgende keer komt Red Lion als favoriete leverancier uit de test.

Het programma “Automations World Leadership in Automation 2014” doet onderzoek onder vooraanstaande productleveranciers in de markt van industriële automatisering en netwerken. Red Lion is als beste leverancier gekozen in de volgende categorieën:
 

Data Acquisitie hardware: De Red Lion ProducTVity Station™ is verkozen vanwege het plug-en play systeem voor het presenteren van Andon boodschappen en KPI’s  op de productievloer.
 
HMI Hardware: Red Lion’s Graphite ™ serie vindt men in de industrie de meest robuuste hardware in combinatie met innovaties zoals de ingebouwde webserver en ondersteuning van smartphones en web-based-monitoring.
 
Networking Components - Wired: In de categorie industriële netwerken werd de  Red Lion  NT24k switch geprezen vanwege de modulariteit en het online aanpassen van interfaces

Voor de vierde keer op een rij, beoordeelden de lezers van Automation World de waarde, betrouwbaarheid en flexibiliteit van de Red Lion’s producten als beste in de industriële automatisering.

Jesse Benefiel, vice president of products and marketing, laat weten: “We zijn erg trots met ons groeiend portfolio van producten. Onze succesvolle integratie van de Sixnet en N-Tronmerken, heeft ons in een nieuwe marktpositie gebracht. Red Lion heeft nu een compleet pakket voor het verbinden, bewaken en controleren van een breed scala aan industriële processen, zowel op de werkvloer als in afgelegen omgevingen.”

Over Red Lion
Red Lion is een wereldwijde expert in communicatie, toezicht en monitoring van industriële processen. Het bedrijf biedt al meer dan veertig jaar innovatieve oplossingen. De automatiseringsproducten, Ethernet en M2M-technologie stelt bedrijven wereldwijd in staat om real-time de industriële processen te monitoren. Productmerken zijn onder andere Red Lion, N-Tron en Sixnet. Met het hoofdkantoor in York Pennsylvania heeft het bedrijf kantoren in Amerika, Azië-Pacific en Europa.

CimPro BV  is het expertisecentrum van Red Lion in de Benelux.