Samenwerking met Weseman voor integrale energieoplossigen

WesemanSinds 1 november werken CimPro en Wesemann samen als het gaat om geïntegreerde systeemoplossingen op het gebied van draadloze energiemeetsystemen. Cimpro en Wesemann zijn twee ervaren spelers in de markt voor energiesystemen en slimme oplossingen voor bestaande en nieuwbouw situaties.


Competenties

Wesemann is sinds jaar en dag de aangewezen partner voor klantspecifieke transformatorsystemen en integreert voor haar afnemers transformatoren, distributiepanelen en energiemeetsystemen tot complete oplossingen. Met een klantenbereik van de kleinere e-installateur tot grootindustriële afnemers in de offshore, care/cure en machinebouw is Wesemann ruimschoots in staat om passende oplossingen uit te werken.
Cimpro biedt als ervaren systeem leverancier in de groot-industriële markt customized oplossingen op het gebied van energiemeting en business intelligence oplossingen. De ervaring van Cimpro met Wi-LEM levert voor iedere afnemer binnen het genoemde marktsegment voldoende aanknopingspunten om inzicht te krijgen in energieverbruik op macro, meso en microniveau.


Website Weseman

 

Links

Draadloze elektriciteismeters


Terug naar overzicht