Meerdere installaties centraal op afstand besturen is nu veilig en voordelig


Gebruikers van het TBOX besturingssysteem op afstand, zijn vaak op meerdere locaties in binnen- en buitenland actief. Om de voortgang van een klus te monitoren, reizen medewerkers doorgaans van hot naar her. Dankzij TConnect van CimPro is centrale regie nu ook bereikbaar en betaalbaar voor dit soort bedrijven.

TConnect

 
Engineers kunnen via het internet centraal toegang krijgen tot de verschillende systemen. Via TConnect is het mogelijk om verschillende TBOX-systemen gemakkelijk en veilig met elkaar in de cloud te verbinden. Daarmee wordt het mogelijk om gebruik te maken van de voordelen van cloud gebaseerde diensten. Denk bijvoorbeeld aan het monitoren van de waterkwaliteit op afstand of het aanpassen van programma’s.
TConnect is veilig omdat alle onderlinge communicatie wordt versleuteld en voor de buitenwereld wordt afgeschermd. Klanten hoeven dus niet bang te zijn dat zij op deze manier hun netwerk blootstellen aan ongewenste invloeden van buitenaf.

Eenvoudig

TConnect

Voor het gebruik van de dienst is geen speciale hard- of software nodig. Door in te loggen op het portaal heeft de gebruiker meteen toegang tot alle functionaliteiten. Het systeem ondersteunt zowel mobiele als vaste verbindingen van alle providers en kent zelf IP-adressen toe. Daardoor wordt het verbinden van verschillende systemen kinderlijk eenvoudig. Gebruikers kunnen TConnect binnen de TBOX activeren, door de functionaliteit binnen TBOX aan te vinken. Daarna ontvangen zij een certificaat en kan veilig verbinding worden gemaakt via het online webportaal. Daar heeft de gebruiker toegang tot de verschillende TBOX systemen en kan hij de verschillende parameters aanpassen of de complete TBOX programmeren.

Tarieven

TConnect is verkrijgbaar in bundels. De prijs wordt gebaseerd op het totaal aantal verbindingen. De eerste TBOX verbinding is gratis. Hierna kunnen gebruikers jaarbundels van 5, 10 of 25 verbindingen aanschaffen. Bij de dienst is ook een helpdesk en ondersteuning bij het opzetten van het systeem inbegrepen.

 


 

Lees meer over TConnect en TBOX

 


 

Ja, ik wil meer info over TConnect

Wij helpen u graag met vrijblijvend advies op maat voor uw onderneming.

Neem contact op