Slimme fabrieken

 

Download hier bovenstaande foto

Download hier persbericht ( WORD formaat )

 

Industriële bedrijven staan voor grote uitdagingen om duurzaam te kunnen ondernemen, hoge loonkosten te vermijden en energieverbruik te reduceren. De transitie naar de ‘Slimme Fabriek, ook wel bekend als ‘Smart Manufacturing’ is essentieel om de continuïteit te waarborgen. Bedrijven maken zich klaar voor de 4e industriële revolutie.

 Automatiseringsbedrijf CimPro organiseert een leerrijk seminar waar technische kennis in een ochtend flink bijgespijkerd wordt. Gedurende dit event leert men hoe gegevens in industriële automatiseringssystemen inzichtelijk gemaakt worden en hoe deze naadloos geïntegreerd worden in bestaande ICT-systemen. Tijdens dit technisch seminar maakt men uitvoering kennis met de nieuwste innovaties gebaseerd op internet technologie en slimme sensoren. 


Dit seminar is zeer geschikt voor technisch verantwoordelijken van systeem-integratoren en eindgebruikers, zoals hoofd engineering, hoofd technische dienst, hoofd software ontwikkeling en projectleiders.

 De missie van CimPro is om bedrijven te helpen met de transitie naar duurzaam, efficiënt en kostenbesparend ondernemen. Door het overdragen van kennis, hoopt CimPro deze beweging en de bijhorende oplossingen extra onder de aandacht te brengen bij de verantwoordelijken.

 

De seminars vinden plaats op:

Nederland

  • dinsdag, 30 september in Hotel Cantharel in Apeldoorn
  • donderdag, 2 oktober in ‘De Vertrekhal’ in  Rotterdam

Belgie

  • donderdag, 9 oktober in ‘Hotel Beveren ’ in  Beveren


Het programma start om 09.00 uur en eindigt omstreeks 12.00 uur met een lunch.

 

Deelname is gratis, maar het aantal inschrijvingen is beperkt. Er zijn op beide dagen nog enkele plaatsen beschikbaar.

 

Meer info en inschrijvingen:

www.cimpro.com/events


CimPro BV

CimPro BV is leverancier van open besturingssystemen. Het gaat hierbij om systemen die bestaan uit goed integreerbare standaardproducten, gebaseerd op industriële standaarden. Een toenemend aantal leveranciers van industriële besturingssystemen conformeert zich aan deze standaarden. Hierdoor zijn steeds meer producten van verschillende fabrikanten onderling uitwisselbaar.


CimPro BV levert hard- en software, consultancy, opleidingen, technische ondersteuning en after sales. Tot de klantenkring behoren gerenommeerde bedrijven waaronder AKZONobel, Apollo Vredestein en Mars Nederland.

 Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

 

De heer Marcel Laes, general manager

CimPro BV

De Waal 4
5684 PH Best

Telefoon: (088)246 77 00 Fax: (088)246 77 99

E-mail: mlaes@cimpro.com
Internet: www.cimpro.com

 

Noot voor de redactie:

Foto met hoge resolutie is op te vragen bij llaumans@cimpro.com