Micromedia, de fabrikant van de alarm management software Alert, heeft recent de nieuwste versie 3.6.2 op de markt gebracht.

Deze versie helpt niet alleen om alarmen te lokaliseren op plattegronden als bijv. Google Maps, maar het geeft ook directe doorverwijzing naar een ‘indoor’-plattegrond. Daarbij kan een indeling gemaakt worden van logische zones, zoals gebouw -  verdieping - gang –kamer maar ook gebied-zone-locatie.

Operatoren kunnen efficiënter reageren omdat ze hierdoor precies weten, op welke locatie het alarm zich voordoet. Bij het optreden van een alarm bij één of meerdere gemalen, wordt de operator metten naar het juiste gemaal geleid, en heeft metten inzicht van de locatie waar het alarm zich voordoet.

Ook de mogelijkheden binnen de app van Alert Mobile zijn uitgebreid. In de app kunnen nu bijkomende buttons worden geconfigureerd zoals ‘Help’, ‘Agressie aanval’ of ‘Urgent alarm’. Vanuit deze app worden dan meteen de gepaste escalatie procedures gestart. Om de Alert app te configureren dient men eerst een training van de HTML editor te volgen.

Aangezien een aantal SCADA leveranciers nieuwe versies van hun pakket op de markt hebben gebracht, werden ook een aantal communicatiedrivers tussen SCADA en Alert aangepast.

De update is gratis voor alle bedrijven met een Alert onderhoudscontract.

 

Wenst u gebruik te maken van deze Alert update?

Wij helpen u graag met vrijblijvend advies op maat voor uw onderneming.

Neem contact op