We make your company smart

De EXCEL managers

1 jun. 2018 16:42:00

Digitaliseren fabrieksvloerHet handmatig bijhouden van spreadsheets in Excel is in de industrie nog steeds heel gewoon. Het energieverbruik, de productie, stilstand, zieken, het aantal gewerkte uren. Het komt allemaal keurig terug in verschillende tabellen. Veel managers en medewerkers brengen uren op kantoor door met het maken van spreadsheets, rapportages en verslagen.

Lees meer

Digitaliseren fabrieksvloerWhiteboards, briefkes en dikke stapels papier. In de industrie is het nog steeds vaker regel dan uitzondering. In een tijdperk waarin zelfs de koelkast en het koffiezetapparaat thuis klaar zijn voor optimaal gebruik is het in de industrie nu echt tijd voor een inhaalslag. Met het verzamelen van big data en slimme toepassingen zijn er met lage investeringen forse besparingen te realiseren. Aarzel dus niet langer en zet die whiteboards maar bij het groot huisvuil

Lees meer

Energiebesparing ziekenhuizenVeel ziekenhuizen verbruiken onnodig veel energie en kunnen fors besparen. Door de belangrijkste thermische parameters van een ziekenhuis op afstand te monitoren en de installaties optimaal in te regelen kunnen jaarlijks al gauw tienduizenden euro’s worden gewonnen. Bijna alle ziekenhuizen in België en Nederland maken intussen gebruik van een gebouwbeheersysteem (GBS), en komen in aanmerking voor deze innovatie.

Lees meer
per pagina
Google+