We make your company smart

Digitaliseren fabrieksvloerWhiteboards, briefkes en dikke stapels papier. In de industrie is het nog steeds vaker regel dan uitzondering. In een tijdperk waarin zelfs de koelkast en het koffiezetapparaat thuis klaar zijn voor optimaal gebruik is het in de industrie nu echt tijd voor een inhaalslag. Met het verzamelen van big data en slimme toepassingen zijn er met lage investeringen forse besparingen te realiseren. Aarzel dus niet langer en zet die whiteboards maar bij het groot huisvuil

Lees meer

Energiebesparing ziekenhuizenVeel ziekenhuizen verbruiken onnodig veel energie en kunnen fors besparen. Door de belangrijkste thermische parameters van een ziekenhuis op afstand te monitoren en de installaties optimaal in te regelen kunnen jaarlijks al gauw tienduizenden euro’s worden gewonnen. Bijna alle ziekenhuizen in België en Nederland maken intussen gebruik van een gebouwbeheersysteem (GBS), en komen in aanmerking voor deze innovatie.

Lees meer

Monitoren gebouwprestatiesUit onderzoek blijkt dat zeventig procent van de gebouwen niet optimaal presteert. Eigenaars en beheerders van grote gebouwen maken vaak al gebruik van Gebouw Beheers Systemen (GBS), maar door over te gaan op een ‘slim’ systeem is het mogelijk de prestaties verder te verbeteren.

Lees meer
per pagina
Google+