ABB Update Event 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

Op 13 en 14 maart organiseert ABB het jaarlijkse Update Event. Hier vind je de nieuwste innovaties en trends in de bouw en industrie op één plek. Tijdens de kennissessie ‘Digitaliseer de fabrieksvloer en ga inefficiëntie en overhead te lijf’ laat CEO Marcel Laes van CimPro je zien waar kansen liggen en hoe je deze succesvol in de dagelijkse praktijk vertaalt.

 

Kennissessie CimPro

In de industrie zijn er talrijke initiatieven te noemen die een efficiëntieverbetering en winst hebben opgeleverd. Digitalisering is hierbij een katalysator en ‘Internet of Things’ het gereedschap. Maar waar start je? Wat zijn de valkuilen? En hoe kun je de fabrieksvloer digitaliseren en zodoende beter inzicht krijgen in productieprocessen? De belangrijkste storingsoorzaken bijvoorbeeld. Het aantal euro’s aan energie dat nodig is om een product te maken. Maar ook de toestand van het machinepark en wanneer dit aan onderhoud toe is.

In deze presentatie wordt aan de hand van talrijke voorbeelden een stappenplan voorgesteld, waarmee je snel in de dagelijkse praktijk aan de slag kunt en zo een voorsprong kunt behalen.

Schrijf je nu gratis in!


Toegang tot het ABB Update Event is gratis, maar het aantal plaatsen voor deze en andere kennissessies is beperkt.

Schrijf je dus vandaag nog in


ABB Update Event 2019

  • Datum : woensdag 13 en donderdag 14 maart
  • Locatie : ABB Experience in Nieuwegein
  • Presentie CimPro : Dagelijks van 14.15 tot 15.00 uur in zaal 4
  • Meer info en inschrijvingen

 

 


Lees meer over automatisch inzicht in storingsoorzaken

 


 

 

Ja, bezorg me meer informatie over het digitaliseren van de productievloer

Wij helpen u graag met vrijblijvend advies op maat voor uw onderneming.

Neem contact op