We make your company smart

Naast Chili en Madagaskar is De Watergroep sinds enkele jaren ook actief in Suriname, waar ze in de kustgemeente Galibi een maatschappelijk project rond drink- en afvalwatervoorziening mee ondersteunden in samenwerking met de vzw Marowijne. 

De Watergroep (business unit Industrie & Services) positioneert zich in dit drinkwaterproject in Galibi als waterexpert voor het luik drinkwater, en aansluitend ook voor het afvalwaterbeheer.

Lees meer


Stichting Water is our World is een non-profit organisatie, opgericht in 2007 met als voornaamste doel:  Het leveren van drinkwater aan mensen in kleine dorpjes in ontwikkelingslanden.

Dit realiseren ze door gebruik te maken van materialen die bij de drinkwaterbedrijven in Nederland vrijkomen. Hierbij kan gedacht worden aan filters, pompen, aggregaten, leidingmateriaal etc..
Deze materialen worden door de stichting schoongemaakt, opgeknapt en,  indien nodig, gereviseerd zodat ze weer enkele decennia meekunnen. Deze worden naar ontwikkelingslanden, o.a. in Senegal, Vietnam, Suriname overgebracht en hergebruikt waardoor vele duizenden mensen van drinkwater worden voorzien.  

Lees meer
per pagina
Google+