<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=2348737235262475&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">
Home Over CimPro

Over CimPro

CimPro werd opgericht in 1997 door twee ingenieurs. De focus van het bedrijf was besturing op afstand voor de Nederlandse markt. Al vlug werden de eerste successen geoogst bij de Nederlandse waterschappen. Waternet Amsterdam en Hoogheemraadschap Hollandse Delta kozen al snel voor de technologie van CimPro voor hun telemetriesystemen. In 2005 werd een nieuw kantoor opgericht in België. Vanaf 2012 werden de activiteiten van CimPro uitgebreid naar de vastgoedmarkt voor het automatisch analyseren van gebouwprestaties. In 2015 startte CimPro ook activiteiten in de industrie voor het digitaliseren van de fabrieksvloer. Vandaag is CimPro marktleider bij de Nederlandse waterschappen. Meer dan 50% van de Nederlandse waterschappen is geheel of gedeeltelijk gestandaardiseerd op technologie van CimPro.

Over_CimPro_V3

Missie & Visie

Missie

CimPro wil bedrijven helpen met de transitie naar duurzaam, efficiënt en kostenbesparend ondernemen.

Visie

Nog lang niet alle bedrijven en industrieën zijn voorbereid op de toekomst. Er valt nog veel te winnen als het gaat om energiebesparingen, rendementsverbeteringen door processen efficiëntier te managen, uitstoot te verminderen én kosten te besparen. De ondernemingen die hieraan werken en investeren, maken zich klaar voor de toekomst. Ze zijn competitief en werken duurzaam. Dit zijn essentiële zaken om te overleven in de 4e Industriële Revolutie. Begin niet morgen, maar nu!


Strategie

  • Organisaties oplossingen bieden die ervoor zorgen dat processen efficiënter werken
  • Producten bieden van industriële topkwaliteit met een lange levensduur
  • Werken met de nieuwste technologiën op het gebied van telemetrie en besturing op afstand
  • Samenwerking met internationaal gerenomeerde leveranciers met uitstekende reputaties
  • Opleidingen verzorgen en kennis delen

Dit geeft de klant zekerheid over de continuïteit van de technologie welke CimPro levert.

EVL-20231024-0054

Marcel Laes

Algemeen directeur

Marcel is medeoprichter van CimPro en heeft meer dan 30 jaar ervaring in de wereld van industriële automatisering en IoT. Hij studeerde aan de hogeschool in Leuven, en heeft een diploma industrieel ingenieur, telecommunicatie. Marcel is getrouwd, heeft drie kinderen, en in zijn vrije tijd tref je hem ergens aan in Europa op de fiets.