Red Lion, de leverancier van technologie voor technische automatisering en slimme fabrieken introduceert een nieuwe switch , de N-Tron 1008TX. De switch omvat 8 Ethernet 10/100/1000Base-T(X)-poorten met ondersteuning voor Jumbo Frames. De behuizing van deze nieuws switch is in metaal geschikt voor DIN Rail montage.Verder kenmerkt hij zich door een uitgebreider temperatuurbereik (-40 - 85 °C) en een breder, redundant ingangsspannigsbereik (10 - 49 V) ten opzichte van vergelijkbare producten.


Toepassingen Ethernet switch

De onbeheerde plug&play Ethernet switch is onder meer geschikt voor kritische toepassingen in de wereld van industrie en videotoepassingen met camera’s. Daarnaast is hij toe te passen in industriële netwerken die eisen stellen aan een snelle reactietijd en hoge bandbreedte.

Bovenstaand maakt de switch ideaal voor applicaties met Gigabit Ethernet netwerken met grote hoeveelheden informatie in combinatie met volume-intensieve data- en videotoepassingen.

 

Technische specificaties

De 1008TX is plaatsbesparend vormgegeven met afmetingen van 11,68 x 3,81 x 10,16 cm. Verder is hij bestand tegen stootbelastingen tot 50 G en trillingen tot 200 G. Op het vlak van certificeringen is de component goedgekeurd conform UL Class I, Div. 2, CE- en IEC 1613.

 

Meer info en direct te bestellen in de CimPro webshop