We make your company smart

Smart CityDe West-Vlaamse stad Kortrijk (75.000 inwoners) ontwikkelt zich tot Smart City. De stad gaat digitaal regie voeren op onder meer mobiliteit, parkeren en energie. CimPro heeft de opdracht gekregen om bij te dragen aan slimme energie besparing op stedelijke locaties en kunstwerken, zoals fonteinen. Om dat doel te bereiken zijn uniforme data en open software platformen onmisbaar.

Lees meer

Dana Belgium halveert ongeplande productiestops door inzicht in storingsoorzakenZicht krijgen op de prestaties van een machinepark van 38.000 vierkante meter met 350 productiemachines. Dat was de uitdaging waar Dana, een Amerikaanse producent van aandrijfsystemen in Brugge, in 2012 voor stond. Anno 2017 is dankzij het invoeren van een Total Productivity Maintenance programma (TPM ) de doorloptijd van orders drastisch verminderd.

Lees meer

Stroomversnelling is een innovatieprogramma waarbij bestaande woningen uit de jaren 60 en 70 worden gerenoveerd naar Nul op de Meter woningen. Nul op de Meter betekent dat de woning tenminste net zoveel energie opwekt als verbruikt.. Op dit moment heeft BAM rond de 500 woningen op deze manier gerenoveerd en er staan er nog vele op de planning. BAM is voor een periode van 40 jaar verantwoordelijk voor de gehele technische werking van de woning en klimaatinstallaties en voor het voldoen aan de Nul op de Meter eisen.

Lees meer
per pagina
Google+