We make your company smart

TBOX NanoDe nieuwe TBOX Nano maakt het verzamelen van data op moeilijk bereikbare locaties mogelijk. De ingebouwde low-power batterij kan ruim tien jaar lang op afgelegen plekken data versturen en besturingstaken uitvoeren. De extreem zuinige batterij faciliteert onder meer de integratie van peilmetingen en het automatiseren van afgelegen stuwen.

Lees meer

Industriële bedienpanelen nu ook ATEX gecertifieerd

Graphite ATEXDe Red Lion Graphite bedienpanelen ofwel Human Machine Interfaces (HMI’s) mogen voortaan ook worden gebruikt in een explosieve omgeving. Onlangs ontving de producent het IECEx en een ATEX certificaat waarmee veilig gebruik op gevaarlijke locaties wordt gegarandeerd. Dat betekent dat niets de introductie van de bedienpanelen in bijvoorbeeld de chemie en petrochemie in de weg staat

Lees meer

Labels:

Infinity Monitoring & Consultancy

Infinity Monitoring & Consultancy en CimPro samen in zee voor de markt van data analyse in de cloud voor HVAC installaties en energiebemetering.

 

 

Het houdt niet op bij energiemonitoring: Automatisch analyseren en alarmeren zijn de volgende stappen naar een nieuwe generatie duurzaam gebouwbeheer.

 

Infinity Monitoring & Consultancy en CimPro hebben een overeenkomst ondertekend, waarbij Infinity het SkySpark data analyse platform actief gaat inzetten voor duurzame gebouwen.  Na een uitgebreide marktstudie kwam Infinity Monitoring & Consultancy terecht bij het software platform SkySpark van het Amerikaans bedrijf Skyfoundry. CimPro is distributeur Benelux van het SkySpark platform.

Lees meer
per pagina
Google+