<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=2348737235262475&amp;ev=PageView%20&amp;noscript=1">
Events, Industrie • 5 min leestijd

CimPro presenteert het SkySpark data historian platform met AI op ABISS 2024 in Kortrijk

Christophe Soens 26 augustus 2024

Op donderdag 3 oktober is ook CimPro aanwezig op de ABISS beurs in Kortrijk. Op dit event presenteert CimPro het SkySpark data historian platform met AI voor de Belgische markt. Onze stand, nr. 37, vind je meteen bij de ingang.

ABISS beurs in Kortrijk.

ABISS is uitgegroeid tot “the place to be” voor management en OT- en IT-teams uit de Benelux industrie, op zoek naar oplossingen voor digitale processen in hun organisatie. Het opzet is een eendagsevent waar je de gebundelde kennis van IoT-experten en future factories onmiddellijk kan testen op een beursvloer. Het aanbod van technologieën en partners wordt onderverdeeld in 3 hoofdthema’s: Industry of Things, Intelligence of Things en Security of Things. Op dit event presenteert CimPro het SkySpark data historian platform met AI voor de Belgische markt.

Praktisch

  • 📅 Donderdag 3 oktober
  • 📍 Kortrijk Xpo Doorniksesteenweg 216 Kortrijk
  • 🕘 Van 09H00 tot 17H00
  • 🏫 Standplaats 37
  • Meer info

Gratis inschrijven, inclusief gratis uitrijkaart

ABISS 2024 - persoonlijke uitnodiging CimPro

 

 

 

Picture of Christophe Soens

Christophe Soens

Christophe Soens is accountmanager voor CimPro België. Met meer dan 15 jaar ervaring in de IT-sector, heeft hij een indrukwekkende staat van dienst in het realiseren van industriële projecten. Bij CimPro is hij het eerste aanspreekpunt voor innovatieve oplossingen voor infrabedrijven, industrieën en gebouwbeheerders voor de afstandsbesturing en monitoring van hun onbemande installaties. Zijn interesse voor nieuwe technologieën en AI in combinatie met zijn passie voor fietsen en reizen, maken hem tot een veelzijdige en gedreven professional