We make your company smart

Presentatie CimPro op het ABB Update Event 2019 op 13 en 14 maart in Nieuwegein

Digitaliseren fabrieksvloerSlimme, verbonden fabrieken hebben de toekomst. En voor organisaties is het dan ook een must om de fabrieksvloer te digitaliseren en zo blijvend te voldoen aan de nieuwe marktbehoeften. Maar waar begin je en welke valkuilen zijn er? Dat er door het digitaliseren van productieprocessen veel winst te behalen valt, mag duidelijk zijn. Zo kun je immers sneller, kwalitatief beter,flexibeler, energie- en kostenefficiënter produceren.

Lees meer
Geplaatst in 0 door Cimpro Cimpro

TBox training voor beginners

27 mei 2019 17:54:00

TBOXOp 25 en 26 juni 2019 organiseert CimPro een TBox training in ons kantoor in Best (Eindhoven). De training richt zich op de software-engineers en systeemarchitecten, die voor het eerst kennismaken met de TBox.

Lees meer
Geplaatst in 0 door Cimpro Cimpro

Wat kan de zorg leren van de industrieThema’s als Lean Six Sigma, procesverbetering en kostenbesparing spelen al jaren in de industrie en vinden dankzij de toenemende bezuinigingen nu ook hun weg naar de gezondheidszorg. Want hoewel de verschillen groot lijken, zijn de overeenkomsten groter. En laten we eerlijk zijn: een keer een kijkje nemen bij de buren kan nooit kwaad

Lees meer
Geplaatst in 0 door Cimpro Cimpro
Google+