We make your company smart

Drinkwaterbedrijven

Drinkwaterbedrijven moeten aan zeer strenge kwaliteitseisen voldoen om te zorgen dat het drinkwater 100% veilig is, ononderbroken geleverd wordt én tegen lage kosten. Dit houdt in dat er meer informatie uit het drinkwaternet moet komen, zoals informatie over de waterkwaliteit, lekkages, waterdruk, waterverbruik én de status van de installaties. 

Een andere tendens heeft te maken met het centraliseren van het beheer van de installaties van de drinkwaterbedrijven. In het verleden waren productielocaties en andere belangrijke objecten bemand. Door de centralisatie hebben de drinkwaterbedrijven behoefte om beheerders, die opereren in het veld, adequaat en realtime te informeren over alarmen en gebeurtenissen. Deze beheerders zijn tegenwoordig mobiel om ze optimaal in te zetten.

CimPro denkt pro actief met de drinkwaterbedrijven mee en biedt totaaloplossingen voor deze thema's.
 


 

Ervaring CimPro

In Nederland en België maken bijna één op de twee drinkwaterbedrijven gebruik van de oplossingen van CimPro. In België en Nederland zijn er meer dan 1.500 systemen operationeel. Door het gebruik van de open communicatiestandaarden zijn er tal van koppelingen gerealiseerd met beheersystemem, zoals: Siemens WinCC OA en PCS7, Wonderware ArchestrA, ABB 800xA, OSI PI, Schneider Citect en Actemium CAW. In 1998 werden de eerste installaties gerealiseerd. Deze worden nog steeds door CimPro ondersteund en onderhouden. 

Advies nodig over oplossingen bij drinkwaterbedrijven ?

Wij helpen u graag met vrijblijvend advies op maat voor uw onderneming.

Neem contact op

Google+