We make your company smart

Technisch gebouwbeheer

Om duurzame gebouwen te realiseren dient het energieverbruik inzichtelijk te worden gemaakt. CimPro ontsluit energiegegevens, registreert de verbruiken zodat de werkelijke verbruiken doorbelast kunnen worden. De energiegegevens worden gebruikt voor analyses om besparingsmaatregelen door te voeren. Zo maakt CimPro ook de CO2 footprint van het vastgoed inzichtelijk. 

CimPro doet dit voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw. Door gebruik te maken van open systemen kunnen bestaande installatie naadloos geïntegreerd worden. Dit kan voor een enkele locatie alsmede voor meerdere locaties over de hele wereld.

Tegenwoordig is er buiten werktijden geen portier meer aanwezig. Ook worden de technische installaties van een gebouw door externe partijen beheerd. CimPro biedt oplossingen om realtime de beheerders informatie te verschaffen over kritische alarmen en statussen van procesinstallaties.

 

 

Ervaring CimPro

CimPro realiseerde tal van projecten in de vastgoed sector, zoals banken, ziekenhuizen, ondewijsinstellingen, detailhandel en overheid. 

Referenties:

  • Villa Arena
  • Universiteit van Maastricht

Wilt u het energieverbruik inzichtelijk maken?

Wij helpen u graag met vrijblijvend advies op maat voor uw onderneming.

Neem contact op

Google+