We make your company smart

Consultancy

CimPro beschikt over consultants die expert zijn in het vakgebied met minimaal 10 jaar ervaring. Ze zijn uitgebreid opgeleid door wereldwijde toeleveranciers. De CimPro Senior consultant beschikt over minimaal 15 jaar ervaring in ons vakgebied.  De consultants worden ingezet voor: 

Advisering bij de levering van hardware en software
Ontwerpen van applicaties
Het opzetten van standaarden
Begeleiding bij de realisatie van projecten 

Adviseren bij de levering van hardware en software
Relaties kunnen altijd advies vragen aan één van de CimPro consultants voor de keuze van de juiste hard- en software componenten. De laatste prijzen en specificaties zijn altijd beschikbaar in de CimPro webshop. Voor technische ondersteuning kunnen cliënten gebruik maken van de CimPro helpdesk.

Ontwerpen van applicaties
In opdracht van de cliënt werken CimPro consultants functionele en technische ontwerpen uit voor de bouw van applicaties. Dit gebeurt altijd samen met de cliënt.

Opzetten van standaarden
Bij aanvang van een project kan CimPro adviseren bij het opzetten van standaarden. Samen met de klant ontwerpt de consultant de standaard programmatuur, welke gedurende de uitrol van een project steeds gebruikt wordt. Voordeel van deze standaard is dat in de verschillende objecten steeds dezelfde software aanwezig is. Dat zorgt voor efficienter onderhoud en besparing in de implementatiekosten.. 

Realisatie van projecten
De consultants van CimPro kunnen ook ingezet worden om complete projecten aan te sturen. Projecten worden alleen gerealiseerd met producten van CimPro. De consultants werken voor de uitvoering van projecten met het zgn. V-Model.

Google+