We make your company smart

Alarmmanagement industrie | Verklein risico’s tot een minimum

Industriële bedrijven hebben meer en meer te maken met complexe alarmafhandelingsprocessen. En vaak vormen de beheerders van de productie de spil als het gaat om het aansturen van het proces en het bewaken van de veiligheid.  CimPro biedt oplossingen en producten om noodprocessen te automatiseren. Door bedrijfskritische informatie te ontsluiten en slim te communiceren naar de juiste personen, levert dit direct volop voordeel op.

Kenmerken en voordelen

Hogere ROI van de productie dankzij snellere reactietijden

Geen productieverlies door het direct kunnen bijsturen van het proces

Lagere beheerkosten door de integratie met het bestaande procesautomatiseringssysteem

Ambulant personeel is flexibeler en daarmee optimaler in te zetten

Lagere telecommunicatiekosten door het gebruik van IP-technologie

 Integratie met PLC/SCADA

Alert ondersteunt de koppeling met de meest gangbare PLC’s en SCADA systemen. Het systeem ondersteunt ook OPC A&E (OPC Alarms & Events); een communicatiestandaard voor het verwerken van alarmen. Het gebruik van de OPC A&E maakt de implementatie en beheer eenvoudiger.

Geautomatiseerde escalatieprocedures

Alarm escalatie rooster

Elk alarm binnen het systeem heeft zijn eigen noodprocedures. En afhankelijk van het type alarm en het tijdstip waarop het alarm zich voordoet, worden een of meerdere personen meteen geïnformeerd over de calamiteit. Om er zeker van te zijn dat er actie ondernomen wordt, dienen degenen die een bericht krijgen dit meteen te bevestigen. Gebeurt dit niet binnen een bepaalde, vooraf ingestelde tijd, dan informeert het systeem automatisch iemand anders. Ook genereert het automatisch rapportages.

 Lees meer over alarm management industrie

 

Wij helpen u graag met vrijblijvend advies op maat voor uw onderneming.

Neem contact op


Google+