We make your company smart

Gemaalbeheer

Gemeenten en Waterschappen realiseren grote kostenbesparingen door het inzetten van innovatieve oplossingen. Verbinden is het sleutelwoord voor een betere informatiedeling en slim hergebruik van ICT-toepassingen.  CimPro biedt oplossingen op het gebied van installaties van open telemetriestystemen. Door op afstand besturen en monitoren van gemalen realiseren partijen in de waterketen volgende voordelen: 

Voordelen

Aansluiting bij tal van bestaande hoofdposten en SCADA systemen
Eenvoudige softwareonderhoud dank zij het gebruik van een uitgebreide waterbibliotheek
Robuuste hardware met een levenscyclus van meer dan 20 jaar
Snel aanpassen aan de telecommunicatie standaarden door modulaire opbouw
Ingebouwde Cyber Security
Ruime marktwerking door aanwezige kennis bij partners en integratoren

 Specifieke producten voor gemaalbeheer
 


 

Marktleider in de Benelux 

CimPro is markleider in de Benelux in het op afstand besturen en monitoren van gemalen. Eén op de twee waterschappen in Nederland is geheel of gedeeltelijk gestandaardiseerd op technologie van CimPro.

Een aantal belangrijke waterschappen gebruiken reeds meer dan 15 jaar onze systemen en deze zijn nog steeds in bedrijf. In België zijn er meer dan duizend systemen operationeel.  Door de modulaire opbouw van de systemen kunnen de verouderde klassieke telefoonverbindingen worden vervangen door moderne IP verbindingen. Hiervoor dient slechts een kaart omgewisseld te worden. De rest van de hardware blijft gewoon geïnstalleerd.


Standaardisatie

In de kostprijs van een gemaalbesturingssysteem is de prijs van de hardware verantwoordelijk voor minder dan 20% van de totale kostprijs. Door het gebruik van de waterbibliotheek kunnen partijen besparen op het ontwikkelen van de applicatiesoftware. Door het gebruik van gestandaardiseerde softwarebouwstenen dient men elke nieuwe minder uitvoerig te testen en is de opbouw van de software erg gestructureerd wat het onderhoud achteraf vereenvoudigt.

Wenst u meer info over oplossingen voor slim gemaalbeheer?

Wij helpen u graag met vrijblijvend advies op maat voor uw onderneming.

Neem contact op


Google+