We make your company smart

Peilbeheer

Waterschappen zorgen ervoor dat we onze voeten drogen houden maar ook dat er geen verzilting van landbouwgronden optreed en de land- en tuinbouw voldoende water heeft voor hun gewassen. Dit doen ze door het waterpeil in sloten, kanalen en rivieren op peil te houden met behulp van stuwen, gemalen en sluizen.

Al deze objecten worden op afstand beheerd en zijn geheel geautomatiseerd. CimPro biedt automatiseringsoplossingen om peilen te meten en de stuwen, gemalen en sluizen te besturen.

Voordelen:

Meer dan 20 jaar ervaring in de watermarkt
Interfaces met de meest gangbare SCADA systemen en hoofdposten
Robuuste hardware met een levenscyclus van meer dan 20 jaar
Besparing op engineering dankzij het gebruik van een uitgebreide waterbibliotheek
      en softwaregenerator
Ingebouwde Cyber Security
Veel kennis in de markt aanwezig van de CimPro producten

 

Specifieke producten voor peilbeheer 


Wenst u meer info over oplossingen voor slim peilbeheer?

Wij helpen u graag met vrijblijvend advies op maat voor uw onderneming.

Neem contact op


Marktleider in de Benelux 

CimPro is markleider in de Benelux in het op afstand besturen en monitoren van gemalen. Eén op de twee waterschappen in Nederland is geheel of gedeeltelijk gestandaardiseerd op technologie van CimPro.

Een aantal belangrijke waterschappen gebruiken reeds meer dan 15 jaar onze systemen en deze zijn nog steeds in bedrijf. In België zijn er meer dan duizend systemen operationeel.  Door de modulaire opbouw van de systemen kunnen de verouderde klassieke telefoonverbindingen worden vervangen door moderne IP verbindingen. Hiervoor dient slechts een kaart omgewisseld te worden. De rest van de hardware blijft gewoon geïnstalleerd.

 


Google+