We make your company smart

Werkwijze nieuwe cliënten

Eerste kennismaking
Ondernemers of managers met  vragen over technologische mogelijkheden om duurzamer, efficiënter en kostenbesparender te gaan werken, kunnen een afspraak maken met een consultant van CimPro. Tijdens een gesprek op locatie worden wensen besproken en mogelijkheden geïnventariseerd. 

Offerte en advies op maat
Na de inventarisatie volgt er een uitgebreid advies op maat met een prijsopgave. Hierin staan alle diensten, producten en procedures uitgelegd die CimPro adviseert. Indien akkoord stelt CimPro een contract op.

Project Management
Na ondertekening van het contract wordt er een technisch ontwerp opgesteld volgens het V-model. De CimPro Projectmanager kan vervolgens, indien gewenst, het hele proces aansturen. Samenwerkingen zijn mogelijk met eigen medewerkers of installatiebedrijven die  door de klant of CimPro worden aanbevolen.

Oplevering
Na oplevering volgt uitgebreide uitleg, eventuele training en evaluatie. Cliënten ontvangen van CimPro een logincode voor de CimPro webshop en kunnen vervolgens in de toekomst direct producten bestellen. Dit is eenvoudig voor werknemers in ondernemingen die met CimPro technologieën kunnen werken. 

Voordelen

 Advies op maat
 Duidelijkheid vooraf
 Totale procesbegeleiding
 Korte Nederlandstalige communicatielijnen

Interesse?
Maak direct een geheel vrijblijvende afspraak om de duurzame en kostenbesparende mogelijkheden voor uw onderneming te bespreken.

Google+